onsdag den 29. januar 2014

Romdrup i snestorm

Jeg vil lige hoppe væk fra Bornholm, for i dag har min kæreste og jeg været en tur i Romdrup, som vi har været flere gange, både i solskin og måneskin. Det er den letteste måde at komme lidt væk fra byen på. I dag så vi, hvordan forskellen på land og by, vi går nemlig rigtig og klager over, hvor dårligt vejene er ryddet og at det ser helt vildt ud lige uden for vores egne vinduer, men i Romdrup og på vej der til, var forholdene helt vilde, så vilde at selv du ville bære over med den smule sne der ligger i byen. 
Vi kørte af Hadsundvej mod Hadsund og her var der nogenlunde at køre, men det var vist også fordi der lige have kørt en sneplov. Lige syd for Gistrup drejede vi af den lille vej mod Romdrup, her var sneen så tæt at vi dårlig nok kunne se de modkørende bilister, nu sidder du sikkert og tænker, hvor dog køre sådan en tur i det vejr, det gjorde vi fordi der er noget fantastisk og smukt over det, selv om det er så uhyggeligt samtidig. Romdrup var meget nem at komme igennem, men det var kirken der var vores mål, den ligger placeret så smukt på en bakke så der er pæn udsigt over alle markerne. Bakken betød jo så også at det blæste lidt mere deroppe og fygningen var derfor også værre deroppe, vi måtte parkere bilen på hovedgaden og gå op af det der normalt er en trappe, men i dag var den sneet til og der var ingen udsigt til at den blev ryddet. 

På toppen fandt vi store meget store dynger af sne og flotte bølgeformede snedriver. Blæsten var næsten uudholdelig, så hue og hansker var det vigtigste at have på. Det lykkedes os også at stå og se udover markerne, hvor det fygede så meget at det næsten kunne så ud som tåge, men smukt var det og turen værd.

Hvis du har mod på det og ikke bor i det, så ta' ud og se på vejret, det er fantastisk, frisk og smukt. 
Og når sneen atter er væk så ta' endelig en tur til Romdrup, sæt dig oppe ved kirken, hvad enten om dagen, eller en flot måneskinsaften med millioner af stjerne på himlen.

God tur og nyd sneen så længe den ligger.
Jeg bad min kæreste om lige at tage et par billeder af vejret, men hun filmede det istedet, så her er lidt til Jer der ikke bevæger Jer ud i det.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar